2004-11-24 23:22

by Vasil Kolev

В общи линии свърших с четенето на Молотов – втория том е основно пропаганден, на моменти изобщо не ми е ясно дали тоя човек си вярва. Едвам го изтърпях, и започнах да препрочитам Cryptonomicon, надявам се поне The confusion да се появи в тукашните книжарници около коледа.

Спама в блога ми е убийствен. Трия го, като се появи някой редовен коментар, който има нужда от одобрение.

Утре е неучебен ден, ще мога да се занимая с разни други работи извън мрежовата сигурност. Ще попиша по personal colocation howto-то, ако не се появи нещо в проекта – днес не можахме да направим теста, понеже диска на главния BGP speaker на chervarium изгърмя, и той трябваше да се занимава с него.

На ИББ беше интересно, само дето се паднах между две девойки (Славка и Кристина), които ми сплетоха косата на две плитки (абе не знам какво има в тая моя коса, феромони?).

Утре ще слагам още памет на marla, предупредих преди малко в листата.

3 Responses to “2004-11-24 23:22”

  1. Силвина Георгиева Says:

    Дългата коса привлича голям процент от жените. Неизбежно е, какво да се прави. :)

  2. Ira Says:

    И също така влудява дядовците! :)
    Преди около две години си пътувахме мирно и кротко с Лъчко в единицата в Пловдив. Е, почти мирно и почти кротко – нямаше места, та бях седнала в него, а и беше пролет, бяхме млади хе хе :). Скоро ми направи впечатление строгия поглед на някакъв дядо. Явно по едно време кръвчицата му кипна достатъчно за да нададе вой : “Как не въ е срам, бе!! Педе**си!”.
    С Лъчо се спогледахме учудено в стил : “Е това пък какво беше??”
    Дядото продължи настървено: “Къв мъж е туй, ми кажете! Пуснал тая коса, като някой …. “. Последва бурен смях от наша страна, което явно вбеси още повече пенсионера, та глъчката продължи дори и след слизането ни от рейса (той слезна на същата спирка).

  3. Lina Says:

    Ира, дядо му на Асен постоянно му опява да се подстриже, но тая няма да стане!
    Има нещо в дългата коса… Преди години с една приятелка имахме теория за истинските мъже – че са с дълги коси :). И почти я бяхме доказали, само да не бяха започнали да се подстригват основните ни “аргументи”;). Джон Петручи, къде ти е косатаааа..:(
    Между другото – днес попаднах на доста интересно community в Orkut: “Addicted to long haired guys”. Даже се записах, хехе :)

Leave a Reply