2004-11-27 21:59

by Vasil Kolev

Нищо техническо не можах да свърша…

Сутринта се видяхме с Лора, и тримата с Велин отидохме до Технополис, избрахме прахосмукачка (и Велин се ядоса, че не може да прибере някои колони под якето си и да ги примъкне), и те отпрашиха до Пазарджик. Щяха да вземат и мен, само че ми призля по някакви неизвестни причини, май все още мразя да пътувам.

Оставиха ме вкъщи, където се освестявах известно време, и направих тест на прахосмукачката, т.е. около час и нещо чистих – беше се събрало невероятно количество прах по разни ъгли и други странни места, наложи се и да разместя малко мебели, но в крайна сметка сега всичко изглежда по-нормално, и не се усеща предишната наситеност на въздуха с прах.

След това хапнах, и се излегнах да чета Cryptonomicon, след което по някое време заспах, и досега дремах. Имаше разни идеи първо да ида при Пенчев на някаква хижа на Витоша, където имало хубава камина, пред която да чета и от Велин да ходим с разни хора на кафе и т.н., но желанието ми да спя беше по-силно от тях :) Диванът също се оказа горе-долу удобен за целта.

7 Responses to “2004-11-27 21:59”

  1. gf Says:

    А при мен се возиш без да мрынкаш, а? :)

  2. Васил Колев Says:

    :) Тогава ми беше период за пътуване :) за седмица-две бях обиколил половин България:)

  3. Иван Says:

    Къде я тази хижа? Отдавна си търся някоя хижа която да е малка,уютна,с хубава камина и да има директен достъп с кола до нея… е и да не е в Карпатите или в Алпите де :)
    П.С. и още веднъж благодаря за контаките които ми даде за “Планинарска Песен” (или “Планинска Песен” ли беше),но не това което търся

  4. Васил Колев Says:

    Не знам коя е хижата, трябва да питаш Пенчев.

  5. Петър Пенчев Says:

    Хижата беше “Борова гора”, определено си е уютна и с топла камина, само че за спането след това не винаги успяват да стоплят дотолкова, колкото топли камината долу :)

    Снимки от цялата разходка можете да видите на http dot slash slash extelligence.ringlet.net/gallery/img/2004/11/borova-gora/ – ако някой не знае username/password за достъп до галерията, да ми прати един мейл.. давам кажи-речи на всички, но просто няма да го пусна съвсем публично :)

  6. Петър Пенчев Says:

    …и разбира се, вместо ‘dot’ исках да кажа ‘colon’, т.е. двоеточието – и цялата работа е в това, че предишният ми коментар с истинско URL като че ли замина за одобрение (moderation), пък не знам кога ще се събуди Васил :P

  7. Константин Says:

    Привет!
    Компанията сме решили да караме Новата година в “Борова Гора” и те моля, ако не е проблем да попрегледам снимките ти оттам!
    Предварително благодаря за uname/pass.
    Поздрави,
    Константин

Leave a Reply