2004-03-14 22:43

by Vasil Kolev

Изглежда, няколко неща наведнъж все пак успяват да ме изнервят достатъчно, че да изпия 20на валериана за час и половина… (все още имат някакво действие :) ). Донякъде успявам да се съсредоточа в/у едно нещо, вместо в/у 5.

Поговорих си с един приятел по ICQ за предния ми постинг, за заверките във ФМИ, и не мисля да го пипам. Ако някой ден разбера, че съм сгрешил, ще се върна, и ще добавя линк към опровержение, но дотогава това си е моето мнение, и заставам зад него… Думи, изречени/написани, без да ги смяташ за сериозни, са в общи линии или шега, или безсмислени :)

В orkut има нещо пристрастяващо, може би в картинките им има подсъзнателни послания :) В момента се води интересна дискусия за това, което написах като възможна атака в/у социална мрежа, и може би ще се окаже, че не съм допуснал някоя фундаментална грешка :)

Преоткрих удоволствието от talk-а, докато обяснявах на Валяка няколко неща около идеите на интерфейса за модули. Далеч по-удобно е за разговор м/у двама човека, да не говорим за удоволствието да гледаш какви правописни грешки прави другия :) Аз поне се почувствах по-млад, като във времената, в които това ми беше основния метод за отдалечена комуникация,когато трябваше да се решава някакъв проблем :)
ICQ има подобен ‘chat’, но не може да се сравни с удоволствието да напишеш talk gencho@mashina.bg :) Да не говорим, че когато се прави от 2ма, които по ssh са влезли до машината, е малко трудно да се подслуша разговора … :)

Leave a Reply