2004-12-28 02:53

by Vasil Kolev

Днес беше един хубав пролетен ден, направо ненормално топъл за декември.

Разходих се малко с eklogin, за още малко подаръци. Взех си и книгата “17 мига от пролетта”, което като гледам пак е в категорията “Пропагандна литература”.

Най-накрая се хванах сериозно да гледам едно аниме, което v0rbe ми препоръчваше дълго време – Juuni Kokki – трябва да му се изтърпят първите няколко епизода, в които на човек му идва желанието да хване нещо тежко и да заблъска главната героиня по кухата тиква… След началния ужас обаче се оказа добро :)

5 Responses to “2004-12-28 02:53”

  1. ecloga Says:

    Чудя ти се как имаш нерви да издържаш толкова сериали. Трябваше да дойдеш да пием бира с Милен, по-добре е от сериал ;)

  2. Васил Колев Says:

    В нормалния пълнометражен филм просто няма достатъчно време да се развият героите, да се опише средата им, и изобщо да се направи хубава история, със всичките и екстри. Виж само как зверски орязаха “Властелина”, за да го докарат все пак до 10 часа филм…

  3. Divedi Says:

    “17 мига от пролетта” е комедия, според новата книга на Виктор Суворов “Взимам си думите назад”.

    http://www.bgbook.dir.bg/book.php?ID=16161
    http://www.suvorov.com/

  4. Васил Колев Says:

    Знам, на Суворов тая я свърших съвсем наскоро :) Но доколкото си спомням, той там говореше за филма, не за книгата (която може да се каже, че е и смешна на моменти, като се замисли човек за ситуацията в Русия по същото време).

  5. ecloga Says:

    Прав си за сериалите и героите, но все пак зависи, спомням си че Love hina (надявам се да не бъркам заглавието), колкото и да беше смешен, едва издържах всичките серии, които ни беше дал, май бяха 26.

Leave a Reply