2005-01-19 21:55

by Vasil Kolev

Весел ден. Сутринта започнах с четене на курсови работи, и в общи линии имаше една, която ми хареса, една, която ставаше, и няколко, заради които мислех да си окача чувала да поблъскам (кой по дяволите пише heater вместо header). Все пак продължавам, надявам се да успея да проверя всичките до края на следващата седмица.

Следобеда водихме интересни разговори със сценариста на едно телевизионно предаване, и както се очертава, в събота ще гледаме по desync по bTV (в “Споко”, тия дни ще направят записа) … В събота мислим да се съберем да го гледаме заедно по телевизията :)

Вечерта на ИББ измислихме плана за курса, който ще водим в ТУ-София за начинаещи за Linux. Остава да го изчистим, и да го качим на едно-две места (както и да направим сайт на курса). Хубаво е да се спомене, че не само Жоро Чорбаджийски най-накрая дойде на ИББ, ами и Велин се появи :)

4 Responses to “2005-01-19 21:55”

  1. Стефан Кочев Says:

    Пусни инфо като го измислите докрай курса в ТУ-София да видя дали ще мога да идвам, че с мойта програма от сутрин до вечер… :/
    Иначе ако не са ти достатъчни бисерите от курсовите работи погледни http://www.thedailywtf.com/ :)

  2. Стефан Кочев Says:

    Хммм… не съм сигурен дали коментара отиде за модериране или направо на боклука та…
    Пусни инфо като го измислите докрай курса в ТУ-София да видя дали ще мога да идвам, че с мойта програма от сутрин до вечер… :/
    Иначе ако не са ти достатъчни бисерите от курсовите работи погледни thedailywtf :)

  3. Ивайло Новаков Says:

    Като измислите програмата на курса – пусни едно писмо до members@ за да имаме с Наско какво да покажем на милия ни декан.

  4. Петър Ватрик Says:

    Това не е ли някакво младешко предаване.Ще участвате ли?

Leave a Reply