2005-02-18 00:56

by Vasil Kolev

Мина лекцията в “Хамбара”. В началото Tomoe говори обяснява около час какво е аниме, какво е манга и т.н., след което пуснахме една събрана колекция от клипове, trailer-и и т.н. (която може да се намери тук). Мина доста добре, въпреки че hentai-а (т.е. анимираното порно) не беше от най-добре подбраните :)

Мястото се оказа много приятно, мрачно, осветено само със свещи (трябва да пробваме някой път да се съберем там да пием). В моментите, в които не бях зает, и нямаше нещо интересно, успях да почета малко от “The system of the world” на светлината на една от свещите, и се оказа, че книгата много пасва на такава обстановка. Само да имаха и кухня, щеше да е направо перфектната кръчма.

Довършихме вечерта в “Стария войн” – както винаги с адски бавно обслужване, но поне успях да хапна, и да си поговорим на всякакви теми (например за една манга, в която разказват по различен начин Снежанка – тя от 7 годишна спеше с баща си, принца беше некрофил, и т.н.). Върнаха ми и 3те тома на “Песен за огън и лед”, едвам си ги събрах в раницата, заедно с лаптопа и другата книга :)

Leave a Reply