2005-03-02 19:52

by Vasil Kolev

Споменах ли, че да си болен е гадна работа?
(да, тоя постинг ще е основно мрънкане)

Станах с 37.8 температура, и по някакъв начин успях да ида до магазина за провизии (понеже не бях ял много, и невралгията се обаждаше) и до аптеката (оказа се, че амидофена е спрян от производство, и ми дадоха течен аналгин). Изпих една ударна доза от 2 аспирина, 2 течни аналгина, един фервекс и един витамин C, дремнах малко, и след това правех опити да свърша нещо.

Успях да създам една листа за Пейо (добре, че беше въпрос на 3-4 команди), и правих опити да чета. В това си състояние обаче ми е адски трудно да се съсредоточа и да обмислям нещо. Сега обмислям идеята на Валери, да се препотя, да си тегля един душ, да изпия една подобна ударна доза, и да спя …

p.s. Ако някой ползва gaim, и има проблеми с получаването на съобщения от разни клиенти (т.е. gaim-а казва ” (There was an error receiving this message. The buddy you are speaking to most likely has a buggy client.)”), може много лесно да се оправи с пипване на един ред в source, ако някой се интересува, ще пусна patch.

Tags:

4 Responses to “2005-03-02 19:52”

  1. Вили Says:

    Васе грипа е страшен пък и във фервекса има наркотик.Пий чай с мед и лимон и повече течности.IP tables :)))))))))))))) след това пак ще са наред.Ще се оправиш скоро.Мен лично грипа ме повтори.Хубаво е да се загрееш и изпотиш.Надявам се скоро да се видим и да си говорим за VPN.Поздрави и доскоро.

  2. excessmind Says:

    Аз се интересувам от патч-а за gaim, търсейки как да го оправя в google, открих това :)

  3. Васил Колев Says:

    Ами http://vasil.ludost.net/patches/gaim-patch-1.1.4 , тия дни ще го port-на и за по-нова версия.

  4. excessmind Says:

    Много благодаря, сега трябва да си го сложа. Преди това, трябва да измисля как да си прехвърля Linux-a от стария на новия диск(без да счупя Windows-a, който е там), но ще я видим и тази работа….

Leave a Reply