2005-03-03 21:09

by Vasil Kolev

Честит 3ти март на всички! :)

Сутринта най-накрая отидох на лекар, и ми откриха някакъв вирусен грип, за който доктора ми предписа ударна доза лекарства, които в момента пия. В следващите няколко дни няма да излизам, ще си лежа спокойно, ще си хапвам супи, и ще мързелувам (т.е. няма да има особена разлика с живота ми досега… :) ). Добре, че и Велин се прибра в Пазарджик до неделя, надявам се да не съм го заразил.

Продължавам да мразя да съм болен – компилирал съм си 2.6.11 и не смея да го инсталирам, че не знам каква ще я свърша.

След болестта съм решил да си сменя банката – ОББ ми пратиха спам, който представляваше 3 .doc файла, а в самото писмо можеше лесно да се види списъка на получателите. Идиоти.

8 Responses to “2005-03-03 21:09”

  1. Вили Says:

    Мога да ти кажа че сертификата им за електронно банкиране е за IE и
    нали се сещаш когато се преинсталира уендоса какви са мъки за да го оправиш пак.
    Пълни идиоти но какво да се прави като пестят пари от това да не назначават квалитетни
    хора да им вършат работа.Между другото грипа винаги е вирусен.Леко оздравяване.
    А и оправи малко блога за да отива автоматична на нов ред като Йовко.
    Че пиша и не виждам курсора.

  2. Дафчо Табаков Says:

    Но пък ако си запишеш сертификата на дискета се импортва без проблем във фамилия Mozilla, Но и тогава пак не работи като хората.

  3. Георги Иванов Says:

    Доколкото съм запознат Велин и Све се прибират събота и то наобяд , така че не се радвай :)))

  4. Дончо Says:

    Сертификати се експортват… Даже е задължително да се експортнат веднага след получаването им – независимо на каква ОС работиш, защото ако не се скапе ОС-ът, може да се скапе харда както физически, така и логически :).
    Василе, ако смениш банката само ще спечелиш. За мен ОББ са некадърници, както може би си чел в блога ми вече! Но да знаеш, че по последен мой спомен сертификата на ПИБ можеше да се генерира само с IE. Дано са се оправили!

  5. Васил Колев Says:

    Те да не се радват, аз така и така съм болен …:)

  6. Владимир Герджиков Says:

    Ха! Забеляза ли, че повечето коментари (да не напиша “всички”) се въртят около ОББ? Естествено, в това грипно време няма да впечатлиш аудиторията със страданиията си :))))
    Освен това, всеки който ти чете блог-а повече разбира от e-services & IT, отколкото от някакви си спакани вируси (истински, де).
    Иначе за е-банкирането…. ами, според мен такова в България няма. Просто това е нивото на банковият софтуер, както и на самите банки. ‘дет се вика…”вервай ми”. Знам, какво е положението. Ползвам само ePay и то само защото просто няма начин. Ама и там съм си дал лимит до 50лв. Ако ще горя, поне да е с малко. ;)
    п.с. Не се мъчи с хапчета. Ако си стоиш само в къщи, болеста не може да се влоши, само ще се натровиш от простотиите на докротите. Пожелания за скорошно оздравяване.

  7. Валери Дачев Says:

    Какво не му харесвате на електронното банкиране на ПИБ ? Перфектно е. Вярно си е малко куцо откъм дизайн, но пък можеш да правиш “от минет до самолет”… за разлика от това на ОББ… Специална ода ще напиша за клизмите си в Обединена “Българска” Банка.

  8. Дафчо Табаков Says:

    Ами и от вируси разбираме, ама този трудно се мори. Т’ва с ударната доза е за грипните усложнения, не за грипа.

Leave a Reply