2004-03-19 23:23

by Vasil Kolev

Поредния ден, в който пак ми се събра много…

След като изчетох огромното количество поща, което се беше събрало, се хванах с “Американски богове”, но до никъде не успях да стигна – първо ми дойде желание да напиша идеята си за социална мрежа (която се намира тук , в леко незавършен вид), а след това разбрах, че desync се е прибрал от Израел, и отидохме да закусим по една шкембе чорба. Разказът му беше доста интересен, например как половината население е от руски произход :)

Последва дописване на идеята, след което отидох до Кривото, да се видим с червото и с AvatarBG, който се е прибрал за няколко седмици от немско. За около час-два успяха да ме утрепят с разговори на тема лингвистика, направо страшно ми стана, бях забравил колко дълго може да се говори за прилики и разлики м/у езиците, за псувните, или за падежите. Слава богу, не говорихме само за това:)

Изглежда социалната мрежа ще ми стане сериозен проект, за разлика от някои други идеи… За момента ми е адски интересно, а и го виждам как може да стане, без сериозни проблеми – в крайна сметка инфраструктурата донякъде е пробвана, на части при различни приложения, сега само остава да се направи проверка дали ще се комбинират добре, което на мен ми изглежда адски вероятно.

Leave a Reply