2007-09-23 00:02

by Vasil Kolev

Пак не съм писал цяла седмица…

Самата седмица беше от ония, за които остава само спомена за натоварването – няма някакви завършени или започнати неща (или ако има, са се загуби в потока на други дивотии), просто ти се иска на края на деня да си легнеш, а сутрин не можеш да си обясниш смисъла от ставането.
Типичен край на отпускарския сезон.
(то един отпускарски сезон, аз само 5-6 дни съм взел тая година май от платения си отпуск).

За капак в петък чак успяхме да почнем тестовете на нещо, което трябва да пуснем в неделя и да се ползва от понеделник, и се озовахме в ситуацията на хората, откриващи за пръв път, че не всичко, дето лети се яде… Остана да оправяме финални проблеми в неделята, и да се надяваме да заработи.
(в понеделник сутрин ще сме пак на линия, да видим какво точно ще гръмне на живо)

Ебал съм го! И ще го преборим, и ще се наспя някой ден, ако живота ти предлага проблеми, какво пречи да се забавляваш с решаването им.

Разбира се, имаше и хубави неща тая седмица – дойдоха ми няколко книги от Amazon (тукашните издатели печатат като гламави учебници (с бая съмнителна образователна стойност)), успях да си взема най-накрая USB звукова карта, която да не шуми (Creative Xmod), която трябва да тествам при Велин (който се губи нейде по запои) и след около час официално ще стане есен – която ми е любим сезон…

Tags: , ,

8 Responses to “2007-09-23 00:02”

  1. Петър Пенчев Says:

    Хм. Това за “ако животът ти предлага проблеми…” ще ти го свия и ще го използвам – с подходящо признание на автора де – ако е твое де :) (така де, вече си казал, че тук нещата са под Creative Commons… сега остава да си признаеш, ако ти на свой ред си го свил отнякъде :))
    Иначе за петъка, неделята и понеделника – нямам какво да кажа освен “уф! и вие ли сте на тоя хал!” и да се заровя обратно в Perl-овските си щуротии – мдам, за понеделник :)

  2. Public Image Says:

    Скролвайки в Блогосферата няма как да не се натъкна на твоите писания :) Пишеш по доста постен начин в сравнение с другите блогове там , а и като цяло живота ти ми изглежда доста low level… пиене и компютри :) по дяволите , хората като тебе правят за сефте секс към 20-20 и няколко :) ужас…

  3. Васил Колев Says:

    Ми скучен ми е живота :) Пия и работя, за да не мисля за това колко е ужасен и колко страдам от скуката и късното ми почване да правя секс :)

    А може би имам живот, който не бива описан в блога?:) Неее, няма начин за такова скучно влечуго като мене :)

  4. freax Says:

    Как ми се иска да кажа:
    “@Public Image той горе долу на тия години и се изкъпа за първи път”
    Аме нема да го кажа, щот съм дискретен!;]

  5. Васил Колев Says:

    @freax, е ти си гад, как можеш да лишаваш хората от разказа как счупих пет длета и два чука, докато сваля основния слой кир ?:)

  6. Ирина Марудина Says:

    Amazon rulez! Вече дори спрях да следя какво излиза на българския пазар – не стига, че минава време в превеждане, а и превеждат все книги за технологии. Които, естествено, губят смисъл след няма и година! Или книги за начинаещи – е колко книги за въвеждане в C++ има, а една не виждам за по-напреднали. Същото и за другите езици.

    П.С. Василе, ама си и ти един отмъстителен! Що не му спести публичния линч на човека и не го спаси от заблудата, че пише в clubs.dir.bg, като просто му бе изтрил коментара? :)

  7. freax Says:

    @maniax, да и в момента си супер заможен от износ на тор за западна европа.

    @Ирина ар ю токин ту ми?

  8. babati Says:

    незнам кога се е къпал за сефте но за бала си се обръсна за първи път ;)

Leave a Reply