Следватбено…

by Vasil Kolev

Оженихме го CABOB.

Почна се с церемония в църквата “св. Георги” със веселите си моменти – чудехме се червото дали няма да избухне в пламъци като прекрачи прага, на v0rbe му направиха забележка да си свали шапката, всички гледахме да не се хилим идиотски на моментите с това как жената трябвало да се подчинява на мъжа и как живота им да бил спокоен … Акустиката в църквата беше много добра, чудя се можем ли да занесем на Велин уредбата там един ден и да я прослушаме.

Продължихме в ресторант “Биляна” (ех, това име) в Студентски град, с много пиене (еххх, тая ракия) и всякакви забавления, като например да издишаме балоните с хелий… Размина ми се танца на пияния и изпаднал крокодил тоя път, но направихме едно дунавско хоро (което според очевидци всеки е танцувал по различен начин, а мене ме питаха защо съм се опитвал да правя пого). Весело беше с пълна сила, само по едно време реших да се прибера, че не ми стигаше вече въздуха (и Савов щеше да ме срита, че се отлепям толкова рано :) ).
(а какви компромати има наснимани …)

Кашлям като гламав, проклети пушачи.

Проблемът си още не съм го решил. Очертава се да става по-лошо и да се сдухвам прогресивно, не че не съм си го свикнал. Поне съм решил какво да правя.

Tags: ,

Leave a Reply