2008-09-25 astricon

by Vasil Kolev

Малко от astricon…

Успях да си изкарам лекцията средно зле (нещата от нея могат да се намерят на www.attractel.com/astricon2008.tgz, включително и какво точно съм говорил и малко source-ове). Закъснях с почването, трябваше да изрежа малко неща и като идея можеше да задълбая по-сериозно в нещата около timing и прекъсвания.

Понеже не мога да пия бира по докторска забрана, пия водки. Водя се един от сериозните алкохолици на събитието, един път ми казаха, че отиват на някакво заведение и няма да ме вземат, там сервирали метри бира, ама нямало метри водка…
(пак бях обявен за много псуващ)

Има доста интересни лекции, някои съвпадаха, а сега и ще пропусна тези по темата за PRI реализацията в asterisk/zaptel (или, както вече му казват, DAHDI), понеже ще се пробвам на изпита за dCAP (digium certified нещо-си). Да видим колко ще се изложа там.

Skype тая сутрин обявиха партньорство с Digium и че ще има официален binary модул с малко source като glue към asterisk, който в момента влиза в затворена beta и по някое време ще се покаже. Почти същата боза като преди.

Събитието като цяло е забавно :)

Tags: ,

3 Responses to “2008-09-25 astricon”

  1. joe Says:

    Quit drinking man! No point and you’re better off without that shyte.
    А иначе – да си жив и здрав, заеби го тоз алкохол. Според мен си прекалено гениален, за да се пропиеш :(

    Аре стига съм се мазнил, след седмица идвам за заверка ;) : ))))

  2. Георги Иванов Says:

    Аз ако бях на теб хич немаше и да пия , покрай тия педали там :P

  3. gf Says:

    …да се не събудиш с непривична болка отзад от приложени asstrics.

Leave a Reply