2009-06-13

by Vasil Kolev

Определено ще обвиня хапчетата. Днес местих DNS-и напред-назад, отне ми 5 часа, 52 commit-а в config repository-то и бая разговори за да подредя и преместя 107 domain-а с glue записите и останалите бози (и вероятно съм пропуснал нещо, кой-знае дали някой друг идиот не държи glue, ама това вече си е техен проблем, ще го издухат след около седмица). Вероятно трябваше да се справя по-бързо, или просто да оставя тая работа на някой младши кадър (ама те па бяха заети с по-голяма гадост), и най-вече да не го върша в петък, ама на… Няма такава мазанца, голяма част беше от преди да работя във фирмата (т.е. над 3 години), и има още какво да се оправя, например вида на някои zone файлове, но определено може да почака.

Получих най-доброто си описание на свиренето ми в коментар на предишния постинг, ще го напиша тука, и моля автора да се съгласи да го сложа отгоре на архива, перфектно описва ogg-овете:

васил Says:
June 12th, 2009 at 17:31
слъзнах първото огг – тая музика е правена с цел заход за промивка на мозъци и последвало изпиване със сламка през ушото на блудкавата течност.

Пич, благодаря :) Кажи дали имаш против да го ползвам само :)

А аз след като открих, че нещото на Rammstein, което имам под името “Eskimos & Egypt” всъщност е remix на песента “Rammstein” (което добави нови нива на трагичност) започнах да обмислям опити за свирене на части от нея. В общи линии изглежда доста просто, остава да се нацели ритъма :)

Tags: ,

5 Responses to “2009-06-13”

  1. васил Says:

    Давай :)

  2. Vasil Kolev Says:

    @Васил, благодаря :)

  3. LordDoskias Says:

    Мисля, че много прогресивно вървиш да се превърнеш на оня пич от Красив ум :)

  4. denica Says:

    свиренето ти не е толкова зле ,колкото го описваш
    аз нямам бас ,но пък имам епилатор и знаеш ли-вързаха се чудесно,и като шум,и като изживяване ;-)

  5. Vasil Kolev Says:

    @denica, е дай запис!:) Може и да измислим нещо за живо излъчване на твоя епилатор :)

Leave a Reply