2004-05-31 01:29

by Vasil Kolev

Добре си поспах в последните няколко часа…

Прибрахме се от семинара, и определено ще сложа Жоро в категорията на добрите шофьори – пътувахме много добре, малко ниско летящи (Пламен Тонев спомена, че сме прелетели покрай него на около 30 км от София). Също така открих, че и той е станал вегетарианец – какво става с хората в последно време?

Имам малко снимки, но трябва да си отспя първо, и тогава ще ги кача някъде.

Изпита на LPI беше добър – направихме го (Жоро и Сале ме изпревариха :) ама така е, като минавам теста по 2-3 пъти, за да съм сигурен), и имаше някои много озорващи въпроси (Жоро , отговора на оня въпрос е 5, не 3, познал съм, направо не ми се вярва :) ). Имаше около 9 човека на тоя изпит, да видим колко ще го вземат, и да видим кога ще е следващия.

На семинара имаше голям интерес към идеята за BGNOG и гилдия на системните и мрежови администратори, за това мисля след като си оправя лекцията да подкарам нещата. Има много неща, за които ще помогне – има интерес например и във Варна да се води нещо като мрежовата сигурност, която водим в СУ, и казах, че ако някой иска да се заеме, ще му съберем всичките ни материали (то не че ги няма на сайта).

За самия семинар и за запоя след първия ден сигурно ще се разказват легенди, но аз ще оставя пряко участващите да ги опишат по блоговете си :) Кой къде и с кого спал, кой колко изпил, кой какви ги говорил … Аз май се чувствам стар за подобни изпълнения :)

Сега съм леко скапан, поспах няколко часа, и почетох още малко от “Пушкин” на Анри Троая – доста добра книга, и доста интересна. За сметка на нея Тад Уилиамс стои нейде на пода, и чака :)

Семинарът имаше и една много положителна страна – оправих си гардероба, че в последно време не ми достигаха тениски, а си взех бая – някои за подаръци, някои за мене, някои за други хора (даааа, Кирчев, взех ти тениска, спи спокойно :) ).

Направихме и lug-bg листата да разпраща писма през marla, работи адски бързо, направо съм горд с машината – сега забавянето в листата спадна много сериозно, а след като Спас updgrade-не самата машина, която бута majordomo-то, и по възможност го смени с mailman, нещата сигурно ще са още по-бързи.

2 Responses to “2004-05-31 01:29”

  1. DonAngel Says:

    Дааа, Василе, евала! Отдавна имаше нужда да се оправи този отвратителен лаг при доставянето на пощата на ЛУГ-а!
    Мисля, че така групата ще стане още по-използваема, защото времето на отговор сериозно ще намалее…

  2. валяк Says:

    Малка поправка, времето за спам :)
    Напоследък и аз се абонирах, покрай семинара, и до колкото наблюдавам е голям фън.
    Не, че казвам, че е лошо но понякога е дразнещо.
    Важното е флейм да става :))))

Leave a Reply